BackOffice

BackOffice er ProTouchs skybaserte administrasjonsdel, utviklet for å være tilgjengelig fra hvor som helst, når du måtte ønske det.

Du kan velge å jobbe med det administrative andre steder enn i selve kassen, som kan frigjøres til kun å utføre salg og motta betaling om du ønsker det, eller du kan logge inn i BackOffice fra kassen.

 I BackOffice kommer du raskt i gang. Det er både enkelt og intuitivt, logisk oppbygd, og inneholder alt du trenger for å administrere kassesystemet. Du har til enhver tid full kontroll på salgsstatistikk, timelister, rapporter, produktene, lagerstatusen og kampanjene dine.

Få gratis veiledning eller demonstrasjon!

Legg igjen din kontaktinformasjon for gratis veiledning eller en demonstrasjon hos en av våre eksperter. Vi tilbyr alltid å skreddersy kassasystemer og løsninger etter ditt behov.

 

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet av Tellix!

Digital Signage

Tellix kan levere digitale skjermer for visning av multimediainnhold for din bedrift. Store digitale skjermer en en effektiv måte å kommunisere med kunder og gir faktisk 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater som igjen fører til salgsøkning.

TELLIX AS

Markedets mest brukervennlige og
moderne kassasystem.
ADRESSE:

Ryensvingen 5, 0680 Oslo, NORWAY
Telefon: 21 53 80 00
Telefaks: 21 53 80 01

FØLG OSS PÅ

© 2019 Tellix AS  | Design og utvikling: mediabox