Vi leverer brukervennlige, sømløse
og automatiske integrasjoner

I POS-markedet i dag er det mange bedrifter som hevder at de har fullstendige integrasjoner mot nettbutikker, regnskapsprogrammer og lignende, mens det de i realiteten tilbyr er halvferdige fil-importer. Tellix har gått sin egen vei og opprettet sømløse, automatiske integrasjoner som gjør denne viktige biten av driften mye lettere for kundene våre.

Nettbutikkintegrasjoner

Tellix har per i dag integrasjon mot de største nettbutikk-plattformene. Dersom du bruker en leverandør som bruker en annen plattform, har du mulighet til å koble deg mot Tellix sitt API.  Dette kan vi levere på forespørsel. Det betyr at det er mulig å sette opp integrasjon mot de aller fleste nettbutikk-plattformer.

Integrasjon mellom kassesystem og nettbutikk synkroniserer produktenes priser, lagerstatus og diverse annen informasjon mellom begge punktene. Kassen får beskjed når noe blir solgt i nettbutikken, og varebeholdning korrigeres deretter.

Magento

En av de største og vanligste nettbutikk-plattformene i Norge og verden forøvrig. Tilpasset for kunder som har behov for store og profesjonelle nettbutikkløsninger.

 

WooCommerce

En av de mest populære plattformene hvor man enkelt kan administrere nettbutikken selv. Her bestemmer man selv hvor enkelt eller hvor avansert man vil ha det, med utallige plugins som blir utviklet av brukerne selv.

Shopify

En enkel nettbutikk som leveres på en av verdens mest kjente plattformer. Enkelt å få satt opp, og enkelt å administrere selv. Egen app som gir deg full oversikt av salg, og lar deg enkelt laste opp nye produkter.

Miinto

Miinto er en av Norges største salgsportaler innen moteklær og interiør. Portalen består av over 300 butikker og 65 000 produkter. Flere av butikkene vi har som bruker Miinto har økt omsetningen sin drastisk ved denne strategien.

~|icon_key_alt~|elegant-themes~|outline

Åpent API

Om man ikke har integrasjon mot noen av de som er nevnt over, eller har et annet program man vil integrere, kan man på forespørsel få tilgang til Tellix sitt API.

Regnskapsintegrasjoner

Å koble kassesystemet mot et regnskapsprogram er kanskje den viktigste grunnen til at man bør se på datakasseløsninger i dag. Man unngår den tidkrevende og dyre jobben med å føre regnskapet manuelt.

Tripletex

Tellix er en av få leverandører som leverer en 100 % sømløs regnskapsintegrasjon mot TripleTex.
Det eneste vi trenger fra kunde/regnskapsfører er kontoplan.

Fiken

Identisk med TripleTex. Tellix er en av få aktører som leverer sømløs regnskapsintegrasjon mot Fiken. Fiken er et raskt voksende regnskapsprogram som passer til både små og store bedrifter.  

PowerOffice GO

Duett

Agresso/Unit4

24seven Office

Xledger

KOMMER: Visma eaccounting

~|icon_drive~|elegant-themes~|outline

Visma Business og Visma Global: fil-integrasjon

Visma Global, Visma Business, Mamut (GBAT10 for regnskap og GBAOX10 for ordre/faktura). 

~|icon_mobile~|elegant-themes~|outline

Andre integrajoner

Betalingsterminaler fra Nets og Verifone kan integreres mot ProTouch.

 

~|social_picassa~|elegant-themes~|solid

Åpent API

Om man ikke har integrasjon mot noen av de som er nevnt over, eller har et annet program, man vil integrere, kan man på forespørsel få tilgang til Tellix sitt API. 

Digital Signage

Tellix kan levere digitale skjermer for visning av multimediainnhold for din bedrift. Store digitale skjermer en en effektiv måte å kommunisere med kunder og gir faktisk 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater som igjen fører til salgsøkning.

Få gratis veiledning eller demonstrasjon!

Legg igjen din kontaktinformasjon for gratis veiledning eller en demonstrasjon hos en av våre eksperter. Vi tilbyr alltid å skreddersy kassasystemer og løsninger etter ditt behov.

 

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet av Tellix!

TELLIX AS

Markedets mest brukervennlige og
moderne kassasystem.
ADRESSE:

Ryensvingen 5, 0680 Oslo, NORWAY
Telefon: 21 53 80 00
Telefaks: 21 53 80 01

FØLG OSS PÅ

© 2019 Tellix AS  | Design og utvikling: mediabox