Vi tar salget ditt til nye høyder med

Tellix Nettbutikk

salg på nett

Hvorfor velge Tellix Nettbutikk?

se mer om våre

Funksjoner

Fart

Andre nettbutikkleverandør undervurderer betydningen av hastighet. Det gjør ikke vi. Kunden skal ikke behøve å vente - det går utover konvertering! Vi garanterer en rask side som vil svare til kundens forventning.

Design

Vi gir din nettbutikk unikt design. Våre utviklere har satt opp tilsammen flere tusen nettbutikker og vet hva som fungerer og hva som ser bra ut. Finn ditt design med en egen prosjektleder.

Søkefunksjon og filter

Vår plattform er WooCommerce, men vi har videreutviklet noen kritiske funksjoner. Vi gjør det enklere for kunden å navigere, med en optimalisert filtrering og søkefunksjon.

Lagerstyring

Ved å velge oss på nettbutikk får du mulighet til full lagerstyring. Dersom du også bruker vårt kassesystem, så er lager 100% synkronisert mellom kasse og nettbutikk.

Jeg ønsker å bli kontaktet angående nettbutikk!

Vi kontakter deg!

velg din nettbutikk plattform

ProTouch kan kobles mot

Under kan du lese om de eksisterende nettbutikkintegrasjonene som finnes i ProTouch i dag.

Verdens største nettbutikkplattform og med god grunn. Vår egen nettbutikkløsning tar utgangspunkt i WooCommerce som har et hav av muligheter.
Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra Norges beste uavhengige motebutikker. Miinto.no ‪er en online ‪moteplattform laget ‪for alle ‪moteforbrukere som krever samme høye servicenivå og opplevelse ‪online, som ‪ når de handler i deres lokale fysiske butikker. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ Hos oss kan du synkronisere hvilke produkter du vil fra kassen med pris, sku, lagerstatus, brand, varianter og produktid.

En raskt voksende nettbutikkplattform som både små og store bruker.
Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

Ofte populær blant større nettbutikker. Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

Noen av våre

Prosjekter

Birthelohne.no

Fra kr 44 337,- til kr 263.049,- på en måned bare ved å flytte nettbutikken til oss

For birthelohne.no gjorde vi ikke annet enn å flytte siden til vår server. Det var alt. Ikke noe bytte av design, samme reklamering, bare flyttet til en sterkere og mer kapabel server
Inntekter gikk fra kr 44 337,- i januar til kr 263 049,- i august. Konverteringsfrekvensen gikk fra 0,21% i april til 0,85% i august (på sitt høyeste på 1,29% i juli)
Innlastningstid på siden gikk fra 9,17 sekunder til 2,93s sekunder
Server responstid gikk fra 1,89s sekunder til 0,47s sekunder.

Se inntektshoppet nedenfor fra et raskt Google Analytics skjermbilde (den lilla søylen indikerer når siden ble flyttet).

Ragnhilds.no

Fikk inn over 30 ordre rett etter siden gikk live. Her har vi igjen lagt vekt på hurtighet sammen med en oversiktlig filter- og søkefunksjon. Vi ser at siden gir høy konvertering fra kunder som er innom.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få med deg nyheter, tilbud, nye funksjoner og nye tjenester ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Etablert i 1998. Startet som en betydelig aktør innen IT og telefoni. Gikk over til Betalingsterminaler og kassesystemer i 2006. Etter mange erfaringer og flere systemer startet Tellix i 2016 med utvikling av et nytt kasseprogram – ProTouch. 

Kontor

 • Ryensvingen 5, 0680 OSLO
 • +47 21 53 80 00
 • +47 21 53 80 01
 • post@tellix.no
 • support@tellix.no

Samarbeidspartnere

 • VODACOM
 • FINN CLAUSEN
 • VERIFONE
 • IKANO BANK
 • SIEMENS
 • BAMBORA
 • ELAVON

Ⓒ Tellix AS 2020 - All Rights Are Reserved