Vi tar salget ditt til nye høyder med

Tellix Nettbutikk

våre nyeste

Prosjekter

Her kan du finne informasjon om noen av de nyeste nettbutikkene vi har satt opp.
Dette er kun eksempler da vi har mulighet til å skreddersy løsningen slik du måtte ønske. 
Ser du noe du liker? Ta kontakt!

Birthelohne.no

Fra kr 44 337,- til kr 263.049,- på en måned bare ved å flytte nettbutikken til oss

For birthelohne.no gjorde vi ikke annet enn å flytte siden til vår server. Det var alt. Ikke noe bytte av design, samme reklamering, bare flyttet til en sterkere og mer kapabel server
Inntekter gikk fra kr 44 337,- i januar til kr 263 049,- i august. Konverteringsfrekvensen gikk fra 0,21% i april til 0,85% i august (på sitt høyeste på 1,29% i juli)
Innlastningstid på siden gikk fra 9,17 sekunder til 2,93s sekunder
Server responstid gikk fra 1,89s sekunder til 0,47s sekunder.

Se inntektshoppet nedenfor fra et raskt Google Analytics skjermbilde (den lilla søylen indikerer når siden ble flyttet).

Ragnhilds.no

Fikk inn over 30 ordre rett etter siden gikk live. Her har vi igjen lagt vekt på hurtighet sammen med en oversiktlig filter- og søkefunksjon. Vi ser at siden gir høy konvertering fra kunder som er innom.

Embertex.no

Fant gleden med å drive med nettbutikk igjen.

Med vår nye løsning på nettbutikk, forvandlet vi siden til en langt bedre kundeopplevelse både mtp Filter og søk. Vi gjorde det enkelt for kunden å navigere og finne frem til riktige produkter og økte dermed salget. Dette og at siden lastet ekstremt raskt, var avgjørende for at vi lykkes.

Poleshop.no

Fra kr 0,- til kr 140 tusen

Her var vi med å hjelpe kunden i oppstarten og gikk fra 0,- til 140 i omsetning.
For noen måneder siden omprogrammerte vi plattformen fullstendig, og bygget om søkefunksjonen i WordPress til en fullstendig tilpasset søkemotor (bygget på Elasticsearch), samtidig oppgraderte vi våre servere for maksimal hastighet.

Økningen var tydelig, endringene ga resultater og Poleshop økte omsetningen drastisk.
Det var ikke bare serverforbedringene som førte til ett hopp i salget, det var også forbedringer i søkene, hastighetsforbedringen kan ikke diskonteres.

Se skjermbildet under fra WooCommerce , den lilla søylen viser når vi la til endringene i vår spesial-tilpassede wordpress-plattform.

Jeg ønsker å bli kontaktet angående nettbutikk!

Vi kontakter deg!

velg din nettbutikk plattform

ProTouch kan kobles mot

Under kan du lese om de eksisterende nettbutikkintegrasjonene som finnes i ProTouch i dag.

Verdens største nettbutikkplattform og med god grunn. Vår egen nettbutikkløsning tar utgangspunkt i WooCommerce som har et hav av muligheter.
Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

På miinto.no er det mulig å kjøpe direkte fra Norges beste uavhengige motebutikker. Miinto.no ‪er en online ‪moteplattform laget ‪for alle ‪moteforbrukere som krever samme høye servicenivå og opplevelse ‪online, som ‪ når de handler i deres lokale fysiske butikker. ‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬‬ Hos oss kan du synkronisere hvilke produkter du vil fra kassen med pris, sku, lagerstatus, brand, varianter og produktid.

En raskt voksende nettbutikkplattform som både små og store bruker.
Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

Ofte populær blant større nettbutikker. Vår integrasjon synkroniserer produkter, beskrivelse, strekkode, priser, lagerstatus, bilder, varenavn, vareid, varianter og lager per variant.

MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV

Få med deg nyheter, tilbud, nye funksjoner og nye tjenester ved å melde deg på vårt nyhetsbrev!

Etablert i 1998. Startet som en betydelig aktør innen IT og telefoni. Gikk over til Betalingsterminaler og kassesystemer i 2006. Etter mange erfaringer og flere systemer startet Tellix i 2016 med utvikling av et nytt kasseprogram – ProTouch. 

Kontor

 • Ryensvingen 5, 0680 OSLO
 • +47 21 53 80 00
 • +47 21 53 80 01
 • post@tellix.no
 • support@tellix.no

Samarbeidspartnere

 • VODACOM
 • FINN CLAUSEN
 • VERIFONE
 • IKANO BANK
 • SIEMENS
 • BAMBORA
 • ELAVON

Ⓒ Tellix AS 2020 - All Rights Are Reserved