Vårt kassesystem heter 

ProTouch

Vi nyutviklet og bygget vårt kassesystem helt fra bunnen av for å tilfredsstille den nye kasseloven. Målet er å tilby et system som kan brukes av de fleste, og det er derfor gjort flere spesialtilpasninger mot de største bransjene.

Kassaapparatene ProTouch er brukervennlig, intuitiv og enkel å lære for de ansatte. Vi kan levere alt fra en grunnleggende versjon, til spesialtilpassede versjoner av ProTouch.

Kasser fra Tellix leveres med salgsprogrammet installert lokalt på kassen. Dette betyr at programmet vil kjøre uavhengig av om kassen er tilkoblet nett eller ikke. Salgsprogrammet og BackOffice synkroniseres jevnlig. Dersom nettet går ned, vil kassen likevel fungere som vanlig og synkronisere når nettet er tilbake.

I BackOffice administerer du systemet. Der kan du opprette og redigere produkter, se rapporter,
aktivere brukere, styre kampanjer og ha kontroll på produktene med lagerstyring.

BackOffice er tilgjengelig direkte fra kassen eller fra andre enheter som har internett-tilkobling. Du kan enkelt logge inn via din egen telefon, nettbrett eller PC. Dette betyr at du har tilgang til å administrere systemet uavhengig av hvor du befinner deg.

 

 

Backoffice

BackOffice er ProTouchs skybaserte administrasjonsdel, utviklet for å være tilgjengelig fra hvor som helst, når du måtte ønske det. I BackOffice kommer du raskt i gang. Det er både enkelt og intuitivt, logisk oppbygd.

Få gratis veiledning eller demonstrasjon!

Legg igjen din kontaktinformasjon for gratis veiledning eller en demonstrasjon hos en av våre eksperter. Vi tilbyr alltid å skreddersy kassasystemer og løsninger etter ditt behov.

 

Ja, jeg ønsker å bli kontaktet av Tellix!

Cloudløsning

Fremtiden er i skyen. Vår Cloud-løsning er tilpasset din bedrifts behov. BackOffice-løsningen er synkronisert med kassepunktene og du er ikke avhengig av å gjøre administrativt arbeid på selve kassen.

Digital Signage

Tellix kan levere digitale skjermer for visning av multimediainnhold for din bedrift. Store digitale skjermer en en effektiv måte å kommunisere med kunder og gir faktisk 7 ganger bedre blikkfang enn standardplakater som igjen fører til salgsøkning.

Vi kan ordne nettbutikk!

Tellix kan via en partner tilby oppsett av nettbutikk i WooCommerce – Magento – Shopify som integreres med kassen. Ta kontakt for å få et pakketilbud på dette.

TELLIX AS

Markedets mest brukervennlige og
moderne kassasystem.
ADRESSE:

Ryensvingen 5, 0680 Oslo, NORWAY
Telefon: 21 53 80 00
Telefaks: 21 53 80 01

FØLG OSS PÅ

© 2019 Tellix AS  | Design og utvikling: mediabox