Med kassaløsning fra Tellix sparer vi både tid og penger!

Eierne av sørlandspuben har spart mye tid og penger på å gå over til kassasystem med regnskapsintegrasjon.

De anbefaler løsningen til andre bedrifter.

FÅ GRATIS VEILEDNING!

Få gratis veiledning eller en demonstrasjon hos en av våre eksperter. Vi tilbyr alltid å skreddersy kassasystemer og løsninger etter ditt behov.

 Geir Walther er en av innehaverne av Sjøboden, som er en liten brun pub i Mandal sentrum.

– Puben har åpent fra kl 10 hver dag og har mange faste gjester. Vi arrangerer også cirka 30 konserter i året, viser fotball og har forskjellige foredrag, forteller Walther.

Sjøboden benytter seg av kassasystemet ProTouch, som har full integrasjon mot Sjøbodens regnskapsprogram Poweroffice GO. ProTouch er levert av Tellix.

 

Sjøboden Pub ligger i solfylte Mandal. De bruker kassasystemet ProTouch, som er levert av Tellix. Foto: Privat

Spart både tid og penger

Før Sjøboden innførte ProTouch, ble omsetningen bokført av regnskapsfører én gang per måned.

– Dette var manuelt krevende arbeid, som medførte at det tok lang tid før vi fikk en oppdatert status på regnskapet. Vi har absolutt spart penger på å gå over til regnskapsintegrasjon fra Tellix. Nå sørger Kassasystemet for at det meste av arbeidet går automatisk, og dermed bruker regnskapskontoret færre timer på oss.

Geir Walther er full av lovord om ProTouch.

På samme tid som vi fikk nytt kassesystem, gikk vi over til nytt regnskapssystem. Nå bruker vi Poweroffice. Integrasjon mellom Tellix og et moderne regnskapssystem som Poweroffice gjør at vi får mulighet til å hente ut oppdatert regnskapsdata daglig. Vi får til enhver tid oversikt over salg ned til enkeltprodukter og kan sammenlikne med tidligere perioder og lignende.

«Nå bruker vi Poweroffice. Integrasjon mellom Tellix og et moderne regnskapssystem som Poweroffice gjør at vi får mulighet til å hente ut oppdatert regnskapsdata daglig. Vi får til enhver tid oversikt over salg ned til enkeltprodukter og kan sammenlikne med tidligere perioder og lignende.»

Oversikt og kontroll

– Vi kan absolutt anbefale Tellix til andre. De er svært enkelt å sette opp en oversiktlig og brukervennlig kasse. Nye produkter kan raskt og enkelt legges inn fra PC eller mobiltelefon. Integrasjonen med regnskapssystemet gjør at bedriften har mye bedre oversikt og kontroll enn det vi hadde tidligere, sier Walther.

ProTouch er modulbasert med stor vekt på gode rapporter og integrasjoner mot regnskap og nettbutikk. Det finnes spesialiserte versjoner for serveringssteder, butikker, kantine, verksted, service med mer.

– Vår programvare er utviklet i forbindelse med å tilfredsstille den nye kassaloven. Målet er å tilby et system som kan brukes av de fleste, og det er derfor gjort spesialtilpasninger mot de største bransjene, sier Bendik Bergan i Tellix.

 

Jobber lokalt og i skyen

Programvaren er brukervennlig, intuitiv og enkel å lære for de ansatte. Tellix kan levere alt fra en grunnleggende versjon til spesialtilpassede versjoner av ProTouch.

– Kasser fra Tellix leveres som en hybridløsning, hvor salgsklienten er installert lokalt på kassen. Dette betyr at programmet vil kjøre uavhengig av om kassen er tilkoblet nett eller ikke. Salgsprogrammet og BackOffice synkroniseres jevnlig i skyen. Dersom nettet går ned, vil kassen likevel fungere som vanlig og synkronisere når nettet er tilbake. 

Prøv ProTouch, regnskapsintegrasjon fra Tellix

Legg igjen din kontaktinformasjon for gratis veiledning eller en demonstrasjon hos en av våre eksperter. Vi tilbyr alltid å skreddersy kassasystemer og løsninger etter ditt behov.

TELLIX AS

Markedets mest brukervennlige og
moderne kassasystem.
ADRESSE:

Ryensvingen 5, 0680 Oslo, NORWAY
Telefon: 21 53 80 00
Telefaks: 21 53 80 01

FØLG OSS PÅ
© 2019 Tellix AS  | Design og utvikling: mediabox