Tilpass

Vx 680

Vx680 3G er en av markedets nyeste mobile terminal, den har farge- og berøringsskjerm, GPRS/3G kommunikasjon, og den nyeste teknologien med innebygget kontaktløs leser (NFC)

Terminalen er robust, har et ergonomisk design, høy batterikapasitet og stor berøringsskjerm i farger.
Designet er kompakt og ergonomisk utformet. Dette gjør terminalen ideell for bruk på restauranter, barer, arenaer, vareleveringer, bilutleie og andre brukersteder som stiller krav til mobilitet.
Med 3,5” farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser, gir VeriFone Vx680 en unik brukeropplevelse og er klar for neste generasjon betalingsteknologi. Vx680 leveres kun som frittstående terminal.
Alle terminaler leveres med paypoint programvare. paypoint programvare er enkel å tilpasse, enkel å lære, enkel å administrere og enkel å integrere.

Mer info...

Finansiering

Driftsavtale betalingsterminal

Årlige lisenser er pr. Betalingsterminal. Faktureres 1 gang pr. år og er obligatorisk. (velg en) Pris oppgitt er pr. mnd

For 4 timer på stedet service, se egen oversikt og tilgjengelighet)

Driftsavtale

Telefonsupport hele døgnet – året rundt

Alle terminaler leveres med 24 timers telefonsupport inkludert i prisen. Support er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året for alle Tellix sine kunder. Hit kan du ringe ved tekniske problemer med betalingsterminalen.    Support tilbyr:
  • Teknisk support
  • Feilretting
  • Brukerveiledning
  • Servicebestillinger
  • Formidling av serviceutrykninger

Ved tekniske feil på betalingsterminalen som ikke kan løses over telefon med kundeservice, tilbyr Tellix utvidede serviceelementer for å sikre driftsstabilitet og kvalitative løsninger.


Bytteservice (hverdager)

Bytteservice er inkludert i driftsavtalen.
Bytteservicen gjelder ved feil eller mangler ved betalingsterminal. Om feilen/mangelen ikke skyldes forhold som nevnt i  betingelsene, skal Tellix foreta vederlagsfri reparasjon eller omlevering av betalingsterminal, såfremt feilen/mangelen har betydning for funksjonalitet eller driftsstabilitet for betalingsterminalen.

Ved omlevering skal Tellix ha avsendt bytteterminal innen 24 timer regnet fra første virkedag (mandag til fredag med fratrekk av løpende helligdager) etter mottatt feilmelding. (I Oslo benyttes budbil hvis mulig) Det følger med ferdig frankert returlapp for retur av defekt utstyr.

Det er også mulighet for å komme til vårt kontor for å bytte / reparere mens dere venter.

Mer info...

Kommunikasjon

Ved valg av 3G/gprs kommunikajson: Tellix oppretter mobil abbonement på vegne av kunden.
Det bekreftes at Tellix AS har fullmakt til å tegne gprs/3G abn. Jeg bekrefter å ha har lest nettoperatørens abonnementsvilkår.

Velg wlan om du ønsker å koble opp terminalen med ditt eget trådløse nett.

Mer info...

Tilleggstjenester

Årlige lisenser er pr. Betalingsterminal. Faktureres 1 gang pr. år


Kredittkort

Tellix AS videreformidler noen av landets beste betingelser innen innløseravtaler.