Tilpass

Vx 820 Duet Ethernet

VX 820 er en liten betalingsterminal med fargeskjerm, som er ment for integrasjon med kasse.

VX 820 er en av de minste betalingsterminalene på markedet, og den er laget for å håndtere store volum. Terminalen må integreres med kasse, da den ikke har skriver, og dermed ikke fungerer som frittstående. Den er liten og ligger godt i hånden, samtidig som den har store bakgrunnsbelyste taster taster og stor fargeskjerm.

Det er mulig å sette VX 820 i en base med skriver, denne løsningen kalles VX 820 DUET, og er ment som en frittstående løsning, der betalingsterminalen kan løftes ut av basen og gis til kunden på betalingstidspunktet.

Med 3,5” farge- og berøringsskjerm og innebygget kontaktløs leser, gir terminalen en unik brukeropplevelse og er klar for neste generasjon betalingsteknologi.

Med stor skjerm, oversiktlig tastatur og ergonomisk utforming er VeriFone VX 820 en elegant, funksjonell og brukervennlig betalingsterminal.

Tilgjengelig kommunikasjonsløsning
Ethernet
Kommunikasjon via kasse


Mer info...

Finansiering

Driftsavtale betalingsterminal

Årlige lisenser er pr. Betalingsterminal. Faktureres 1 gang pr. år og er obligatorisk. (velg en) Pris oppgitt er pr. mnd

For 4 timer på stedet service, se egen oversikt og tilgjengelighet)

Driftsavtale

Telefonsupport hele døgnet – året rundt

Alle terminaler leveres med 24 timers telefonsupport inkludert i prisen. Support er åpen 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året for alle Tellix sine kunder. Hit kan du ringe ved tekniske problemer med betalingsterminalen.   Support tilbyr:
  • Teknisk support
  • Feilretting
  • Brukerveiledning
  • Servicebestillinger
  • Formidling av serviceutrykninger

Ved tekniske feil på betalingsterminalen som ikke kan løses over telefon med kundeservice, tilbyr Tellix utvidede serviceelementer for å sikre driftsstabilitet og kvalitative løsninger.


Bytteservice (hverdager)

Bytteservice er inkludert i driftsavtalen.
Bytteservicen gjelder ved feil eller mangler ved betalingsterminal. Om feilen/mangelen ikke skyldes forhold som nevnt i i betingelsene, skal Tellix foreta vederlagsfri reparasjon eller omlevering av betalingsterminal, såfremt feilen/mangelen har betydning for funksjonalitet eller driftsstabilitet for betalingsterminalen.

Ved omlevering skal Tellix ha avsendt bytteterminal innen 24 timer regnet fra første virkedag (mandag til fredag med fratrekk av løpende helligdager) etter mottatt feilmelding. (I Oslo benyttes budbil hvis mulig) Det følger med ferdig frankert returlapp for retur av defekt utstyr.

Det er også mulighet for å komme til vårt kontor for å bytte / reparere mens dere venter.

Mer info...

Kommunikasjon

Tilleggstjenester

Kredittkort

Tellix AS videreformidler noen av landets beste betingelser innen innløseravtaler.